SP

   
  sss   sss  
   

بازگشت به صفحه قفل نرم افزاری کولاک

قفل نرم افزاری کولاک - سوال و جواب

  1. بسته نرم افزاری کولاک از چه اجزایی تشکیل شده است؟

  2. نحوه صدور کد فعال ساز چگونه است؟

  3. کد شناسه کاربری چیست؟

  4. کد شناسه کامپیوتر چیست؟

  5. آیا امکان تست قفل نرم افزاری Colock، پیش از خرید آن، وجود دارد؟

  6. آیا می توان بدون کم کردن تعداد مجاز کد فعال ساز یک کاربر، برای او کد صادر کرد؟

  7. برای چه زبانهای برنامه نویسی، در بسته نرم افزاری کولاک، کد مثال در نظر گرفته شده است؟

  8. آیا امکان گزارش گیری از طریق وب وجود دارد؟

  9. فرض کنیم یک کاربر، یک بار برنامه ای را که توسط قفل کولاک محافظت شده است، از طریق دریافت یک کد فعال ساز، فعال نموده و سپس بر حسب اتفاق (مثلا نصب مجدد ویندوز) کد خود را از دست دهد، آیا دریافت مجدد یک کد فعال ساز، بر روی همان کامپیوتر (با همان شرایط سخت افزاری سابق)، از تعداد کدهای مجاز او کم می کند؟

  10. آیا می توان قفل نرم افزاری کولاک را برای نرم افزارهای با تیراژ تولید بالا به کار برد؟

  11. Web Lock چیست؟

  12. معمولا خواندن و شنیدن شناسه کاربر، شناسه کامپیوتر و کد فعال ساز از طریق تلفن، بعلت وجود حروف (A تا F)، کمی مشکل می باشد، آیا چاره ای برای این قضیه در نظر گرفته شده است؟

  13. سیستم کد دهی تلفنی یا Phone Lock چیست؟

بسته نرم افزاری کولاک از چه اجزایی تشکیل شده است؟ کولاک شامل 3 بخش است: بخش اول، برنامه مدیریت قفل است که وظیفه آن تولید کد فعال ساز، تغییر تعداد اعتبار کاربران برای دریافت کد فعال ساز، ایجاد فایل پارامترها که محتوی مشخصات تولید کننده نرم افزار (نام، راههای تماس و ...) می باشد، بخش دوم، کتابخانه توابع در قالب یک فایل Dll است (در صورت وجود تقاضاهای کافی برای فرمت های دیگر، ما اقدام به تهیه آنها نیز خواهیم نمود)  که در کنار فایل اجرایی برنامه شما قرار خواهد گرفت و چک کردن قفل از طریق فرخوانی یکی از توابع این فایل صورت خواهد پذیرفت و بالاخره بخش سوم که شامل راهنمای قفل است. (^Top)

نحوه صدور کد فعال ساز چگونه است؟ زمانی که کاربر برای اولین بار برنامه دارای سیستم قفل کولاک را اجرا می نماید، پنجره فعال سازی به او نمایش داده می شود، با استفاده از اطلاعات تماس، کاربر با شما ارتباط برقرار می کند و با اعلام کد شناسه کاربری و کد شناسه کامپیوتر خود، تقاضای یک کد فعال ساز برنامه می نماید. شما با استفاده از این اطلاعات و قسمت تولید کد، در برنامه مدیریت کولاک (Colock control panel)، برای کاربر یک کد منحصر به فرد صادر می نمایید.

در صورتی که امکان اضافی Web Lock را خریداری کرده باشید، کاربران شما قادر خواهند بود با اتصال به شبکه اینترنت و تنها با فشار یک کلید، کد فعال ساز خود را به صورت اتوماتیک دریافت نمایند. در این روش، تمامی مراحل دریافت کد به صورت اتوماتیک صورت می پذیرد و مشتری شما ملزم به وارد کردن اطلاعات اضافی یا وصل شدن به یک وب سایت خاص نمی باشد. (^Top)

کد شناسه کاربری چیست؟ کد شناسه کاربری یا User ID، یک کد 8 حرفی منحصر به فرد است (مثل: ABC45DF1)  (و یا در صورت انتخاب برنامه نویس، یک عدد 10 رقمی دسیمال مثل 1234567890، می باشد) که شما به هر کاربر اختصاص می دهید، این کدها قبلا توسط PishgamSoft تولید شده و بر حسب تعداد مورد نظر شما (یعنی تولید کننده نرم افزار)، در زمان خرید کولاک، تحویل داده می شود. شما این کدها را یا می توانید به صورت پرینت شده (یک User ID برای هر بسته از نرم افزار شما) و یا بصورت فایل (توسط برنامه مدیریت قفل کو لاک) در بسته نرم افزار خود بگنجانید. (^Top)

کد شناسه کامپیوتر چیست؟ کد شناسه کامپیوتر یا Computer ID، یک کد 8 حرفی منحصر بفرد است (مثل: ABF78E10)  (و یا در صورت انتخاب برنامه نویس، یک عدد 10 رقمی دسیمال مثل 1234567890، می باشد) که بر اساس سخت افزار کامپیوتر کاربر، توسط سیستم قفل کولاک، بصورت اتوماتیک تولید شده و در پنجره فعال سازی برنامه، به او نمایش داده می شود. این کد شناسه، همواره برای کامپیوتر کاربر، ثابت است. (^Top)

آیا امکان تست قفل نرم افزاری Colock، پیش از خرید آن، وجود دارد؟ بله، از نسخه 2 به بعد، این قابلیت به قفل کولاک اضافه شد برای دانلود نسخه تستی کولاک به قسمت Download مراجعه بفرمائید. (^Top)

آیا می توان بدون کم کردن تعداد مجاز کد فعال ساز یک کاربر، برای او کد صادر کرد؟ بله، از نسخه 2.35 به بعد، این امکان به قسمت تولید کد برنامه، اضافه شد. (^Top)

برای چه زبانهای برنامه نویسی، در بسته نرم افزاری کولاک، کد مثال در نظر گرفته شده است؟ در حال حاضر برای زبانهای برنامه نویسی Borland Delphi ، MS VB ، MS VB.Net ، MS C#.Net ، MS VC ، MS Access و Macromedia Authorware و Multimedia Builder مثال وجود دارد و لازم به ذکر است که در هر محیط برنامه نویسی یا توسعه نرم افزاری که امکان بکارگیری از یک فایل DLL وجود داشته باشد، امکان استفاده از قفل نرم افزاری کولاک به سادگی وجود دارد. در صورتی که نیازمند مثال در یک محیط برنامه نویسی خاص داشتید لطفا با ما تماس بگیرید. (^Top)

آیا امکان گزارش گیری از طریق وب وجود دارد؟ بله، در صورت خرید جزء اضافی Web Lock، برنامه نویس می تواند از وضعیت کاربران و تعداد کدهای گرفته شده، از طریق قسمت Web Lock Report، (از نسخه 3 به بعد) اطلاع حاصل کند. (^Top)

فرض کنیم یک کاربر، یک بار برنامه ای را که توسط قفل کولاک محافظت شده است، از طریق دریافت یک کد فعال ساز، فعال نموده و سپس بر حسب اتفاق (مثلا نصب مجدد ویندوز) کد خود را از دست دهد، آیا دریافت مجدد یک کد فعال ساز، بر روی همان کامپیوتر (با همان شرایط سخت افزاری سابق)، از تعداد کدهای مجاز او کم می کند؟ خیر (^Top)

ّآیا می توان قفل نرم افزاری کولاک را برای نرم افزارهای با تیراژ تولید بالا به کار برد؟ بله، همانطور که می دانیم در روند محافظت بسته های نرم افزاری با کولاک، وجه تمایز هر بسته محفاظت شده با دیگری، در USER ID یا همان شناسه کاربری آن است. عمل تعیین و تخصیص USER ID به هر بسته در زمان ایجاد Parameters File مخصوص هر بسته صورت می پذیرد، حال ما می توانیم با خالی گذاشتن قسمت User ID، در زمان تولید یک  Parameter File، یک Parameter File کلی تهیه نماییم. با بکارگیری این فایل کلی، قادر خواهیم بود یک Master جهت تکثیر انبوه بسته نرم افزاری مورد نظرمان آماده کنیم، در این حالت صرفا کافی بعدا USER ID هر بسته را در جعبه یا case آن نرم افزار و بصورت پرینت شده قرار دهیم تا کاربر برنامه جهت دریافت کد فعال ساز از آن استفاده نماید. (^Top)

Web Lock چیست؟ کاربر برنامه محفاظت شده توسط Colock، جهت دریافت کد فعال ساز برنامه، علاوه بر تماس تلفنی، می تواند از طریق سیستم Web Lock Code Generator  نیز اقدام به دریافت کد نماید، دریافت کد از این راه می تواند به دو صورت انجام شود: اتصال به یک صفحه بر روی سایت خریدار قفل یا دریافت کد از طریق پروتکل HTTP و کاملا بصورت اتوماتیک (صرفا با وصل بودن کاربر به اینترنت و فشار یک کلید واقع بر صفحه Activation Form برنامه محافظت شده). برای مدیریت Web Lock، صفحه ای (Web Lock Admin) در اختیار مدیر نرم افزار گذاشته می شود که او را قادر می سازد تا بطور مثال گزارش دریافت کد کاربران از طریق سیستم اینترنتی را مشاهده یا اعتبار یک کاربر را کم یا زیاد کند. استفاده از Web Lock برای مدیر نرم افزار، بصورت اجاره بر حسب زمان، می باشد. (^Top)

معمولا خواندن و شنیدن شناسه کاربر، شناسه کامپیوتر و کد فعال ساز از طریق تلفن، بعلت وجود حروف (A تا F)، کمی مشکل می باشد، آیا چاره ای برای این قضیه در نظر گرفته شده است؟ بله، از نسخه 3.03 به بعد، این امکان وجود دارد تا نمایش شناسه کاربر، شناسه کامپیوتر و کد فعال ساز، صرفا بصورت عدد خالص (بدون حروف) باشد بنابراین خواندن و شنیدن آنها بسیار ساده تر خواهد شد. (^Top)

سیستم کد دهی تلفنی یا Phone Lock چیست؟ یکی از اجزای اضافی قفل نرم افزاری کولاک جهت تولید خودکار کد فعال ساز بوده و نحوه عملکرد آن به اینصورت است که کاربر پس از تماس تلفنی با وارد کردن شناسه کاربر و کامپیوتر خود از طریق دستگاه معمولی تلفن، کد فعال ساز خود را به صورت صوتی دریافت نموده و با وارد کردن آن، برنامه محافظت شده توسط قفل نرم افزاری کولاک را فعال می نماید. (^Top)

بازگشت به صفحه قفل نرم افزاری کولاک

 

   
   

Page Top 5

   

 Copyright (C) 2001-2006 PishgamSoft company, last update: 2007/09/01